Pon - Pet: 08:30h - 17h i Sub: 08h - 15h Severni bulevar 5v 011-20-84-089

Febi-bilstein

Febi bilstein je jedan od vodećih svetskih proizvođača i dobavljača rezervnih delova za putnička i komercijalna vozila na nezavisnom tržištu rezervnih delova. Karakteristično za ovu ogromnu firmu je to što je u svojoj osnovi porodična i u svom asortimanu imaju preko 30.000 rezervnih delova i nastupaju u 140 zemalja.

Febi bilstein se fokusira na izdradu delova motorne i kočione grupe, delova šasiju i učvršćivanja točkova, delvoa elektrike i proizvodnja motornih ulja i maziva za vozila.

Mi bi istakli da se motorno ulje marke Febi bilstein kod nas istaklo kao jako dobro i sa 0% reklamacija. Odličnog je kvaliteta i ima ga u svim traženim gradacijama prateći sve svetske trendove sa aditivima i dodacima.

Kompanija proizvodi rezervne delove za putnička i komercijalna vozila, kamione, autobuse, prikolice itd. Firma Auto Line plus je zvanični distributer kompanije Febi-Bilstein za tržište Srbije.

Prodajni asortiman firme čine sledeći tipovi delova: antifriz, G-11, G-12 plus, bregasta, crevo vodene pumpe, glavčina, crevo karburatora, čep rezervoara, davač temperature, kvaka, hidropodizač, klackalica karter, pumpa ulja, nosači motora, nosač menjača, nosač amortizera, trap, kontakt brava i dr.   

Febi-Bilstein delovi za vozila koje prodaje firma Auto Line koriste se za sledeće brendove automobila: Opel, Ford, Volkswagen, Saab, Seat, Fiat, Daewoo, Suzuki itd.

Our professionals know how to handle a wide range of car services. Whether you drive a passenger car or medium sized truck or SUV, our mechanics strive to ensure that your vehicle will be performing at its best.

NAJČEŠĆA PITANJA

  • Kojoj kategoriji kvaliteta pripada Febi-bilstein?

    Febi-bilstein se nalazi u jako čudnoj kategoriji jer svojom cenom podpada u srednju grupu a svojim kvalitetom se u praksi pokazao kao izuzetno visoka kategorija i vrlo ga rado preporučujemo za ugradnju.

  • Postoji li garancija na Febi-bilstein delove?

    Garancija od godinu dana je standardna na sve njihove proizvode dok za neke dajemo garanciju i do tri godine.

© Copyright 2015 Autoline Fiatovi delovi