Pon - Pet: 08:30h - 17h i Sub: 08h - 15h Severni bulevar 5v 011-20-84-089

RoadHouse

RoadHouse je fabrika u Španiji koja je za zadnjih 40 godina postala svetski proizvođač kočionih delova za automobilsku industriju. Stalno unapređenje i tehnološki razvoj je takvika koju koriste da bi se zadržala pozicija jednog od najvećih proizvođača za after maket segment.

Trenutna godišnja proizvodnja je oko 130 miliona komada pločica u više od 2.000 različitih garnitura. Proizvodnja kočionih pločica, paknova i diskova se obavlja po zahtevima tržišta i odgovara se na najrazličitije tehničke standarde.
Provera kvaliteta se obalja neprekidno u laboratorijama i u pravim vozilima jer kod ovakvog proizvoda ne postoji prostora za grešku.  Svi frikcioni materijali moraju zadovoljiti takve uslove testiranja.

RoadHouse se bavi proizvodnjom frikcionih obloga za putnička i teretna vozila za skoro sve marke koje se proizvode u svetu.

NAJČEŠĆA PITANJA

  • Postoji li garancija na RoadHouse proizvode?

    Godinu dana garancije je standardna garancija koju uživa svaki od njihovih proizvoda dok postoje neki iz asortimana koji imaju dve godine garancije.

  • Da li su RoadHouse pločice kompatibilne sa diskovima drugih proizvođača?

    Bez ikakve bojazdi se svaki proizvod RoadHousa ugradjuje u paru sa svim drugim proizvođačima. U tu grupu spadaju i originalni delovi.

© Copyright 2015 Autoline Fiatovi delovi