Pon - Pet: 08:30h - 17h i Sub: 08h - 15h Severni bulevar 5v 011-20-84-089

WIX filteri

Kompanija WIX Kompanija WIX je deo renomirane korporacije AFFINIA koja je poznata kao jedan od svetskih lidera u proizvodnji filtera za prvu ugradnju (Original Equipment – OE).

Kompanija WIX se više od 60 godina bavi proizvodnjom filtera. U 13 fabričkih postrojenja širom sveta, uključujući i ona u Velikoj Britaniji i Poljskoj koja su specijalizovana za proizvodnju filtera za putnička vozila, WIX proizvodi preko 6.000 proizvoda visokog kvaliteta.

WIX proizvodi filtere za potrebe automobilske i teške industrije, ali i za potrebe poljoprivrede i drugih industrijskih i privrednih grana.

Firma Auto Line je zvanični distributer kompanije WIX za tržište Srbije. Prodajni asortiman firme čine sledeći tipovi WIX filtera: kabinski filter, filter automatskog menjača, filter polena, filter vazduha, filter goriva (filter za benzin), filter nafte, filter za plin i dr.

WIX filteri koje prodaje firma Auto Line plus koriste se za sledeće brendove automobila: Fiat, Opel, Ford, Volkswagen, Saab, Seat, Daewoo, Suzuki itd.

Our professionals know how to handle a wide range of car services. Whether you drive a passenger car or medium sized truck or SUV, our mechanics strive to ensure that your vehicle will be performing at its best.

NAJČEŠĆA PITANJA

  • Kojoj kategoriji kvaliteta pripada WIX filter?

    Pripadaju višoj-srednjoj kategoriji. WIX filteri su u Americi filter broj jedan po korišćenju što govori o njihovom kvalitetu.

  • Zašto je cena filtera tako niska u odnosu na njihove performanse?

    WIX filteri se još uvek probijaju na naše tržište pa je kompanijska strategija u nižoj ceni. Pored toga, mi smo direktni uvoznici filtera pa imamo prostora da damo odličnu cenu krajnjem potrošaču.

© Copyright 2015 Autoline Fiatovi delovi